Temptations Angelo was eerder al in dít tv-programma te zien

De vrijgezel verscheen al eens eerder op de buis.

Lees ook

Temptation Island: Love or Leave-deelnemer Angelo Koppen kennen we inmiddels als handsome vrijgezel. Eerder werd al bekend dat hij regelmatig werkt als stripper, maar dat de vrijgezel al eerder een tv-debuut maakte, dat wisten wij niet.

Feestbeest

Zo'n tien jaar geleden bleek Angelo mee te doen aan het tv-programma Brabantse Nachten op Curaçao. Dit programma lijkt enorm veel op zijn voorganger Oh Oh Cherso. Al met al is er één ding wel duidelijk: de vrijgezel is niet vies van een feestje.

Echter, uit de vierde aflevering van Temptation Island: Love or Leave bleek dat Angelo ook duidelijk een zachte kant heeft. Zo stelde hij Karina enorm op haar gemak nadat zij een aantal shocking beelden van haar vriend Gregory had gezien.

Stripper

Al eerder verkondigde Angelo aan Videoland dat hij 'aan vrouwelijke aandacht geen gebrek heeft'. Maar het is niet zijn baan als vrachtwagenchauffeur die het hoofd van menig dame op hol doet slaan (als we 'm mogen geloven), maar eerder zijn baan als stripper.

Enne, wat blijkt nu? Een bekende Nederlander die Angelo’s stripkunsten al met eigen ogen heeft mogen bewonderen is niemand minder dan Michella Kox. “Deze verleider heb ik lekker al naakt gezien”, schreef de gossip queen een tijd geleden in haar Insta-story over Angelo's striptease. Foto's van het zinderende spektakel vind je hier.

Bron: Love Reality | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook