doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Flinke uitgroei? Zo verwijder je thuis je gellak

Handig!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Nagels

Vanwege het coronavirus zijn alle nagelsalons gesloten, waardoor jij nu misschien thuiszit met een paar uitgegroeide nagels. We kunnen ons voorstellen dat je niet kunt wachten om weer naar de nagelsalon te gaan, maar omdat dat nu niet kan hebben wij twee manieren gevonden hoe je zelf je gellak kunt verwijderen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Met nagellakremover en aluminiumfolie

Voor deze manier heb je een nagelvijl, nagellakremover met aceton, watjes en wat stukjes aluminiumfolie nodig. Je begint met het vijlen van je nagelbed, totdat de glans van je gellak verdwenen is. Hierna leg je een watje met nagellakremover op je nagel. Bedek dit watje vervolgens door er een stukje aluminiumfolie omheen te doen. Je moet de folie vervolgens zo'n twintig tot dertig minuten om je vingers laten zitten.

Een flink klusje, dat snappen we, maar het resultaat mag er zijn. Zet in tussentijd een lekkere serie op en de tijd vliegt voorbij. Good to know: je kunt hieronder nog een tutorial kijken die het je misschien wat duidelijker maakt.

Door het te laten weken

Voor deze manier heb je eigenlijk alleen nagellakremover met aceton nodig en wat water. Het enige wat je hoeft te doen is je nagels een tijdje laten weken in een badje met aceton en water. Na een tijdje zul je merken dat je gellak vanzelf los begint te laten. Hieronder kun je ter verduidelijking nog een tutorial bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');