Lief! Katja Schuurman deelt schattige foto met dochtertje Coco

Hoe cute!

Lees ook

Katja Schuurman beviel in augustus van haar tweede dochtertje Coco. De presentatrice zweeft sindsdien met haar man Freek van Noortwijk op een roze wolk en deelt regelmatig schattige kiekjes van het meisje op Instagram.

Knuffels

Sinds begin deze week zit ons land weer in lockdown en hoewel Katja daar eerder deze week nog het een en ander op aan te merken had, plaatst ze nu een vooral heel positief bericht op haar Instagram. Ze deelt namelijk een super schattige foto, waarop te zien is hoe ze dochtertje Coco knuffelt.

“Knuffelen. De beste remedie tegen stress, frustratie en andere klachten. Bij gebrek aan een baby werken andere gezinsleden ook goed. Of een huisdier. Maar je kan ook een mooie boom proberen', schrijft Katja inde caption.

Bevalling

Haar volgers kunnen zich wel vinden in Katja's foto. “Knuffelen als basis voor geluksgevoel en veiligheid”, “Knuffelen is zo belangrijk. Ik ben er nooit mee gestopt en zal er ook niet mee stoppen” en “Inderdaad. Zo heerlijk. Genieten he”, klinkt het onder andere in de reacties.

Hoewel Katja nu dolblij is met dochtertje Coco, ging haar bevalling daarentegen niet over rozen. “Het duurde uiteindelijk vijf uur, maar dat weet je niet. Ik dacht: als dit 24 uur duurt, dat is een hel”, vertelde ze destijds.

Bron: Flair | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook