Nieuwe TikTok-hack om je haar te krullen gaat viral

Say what?!

Lees ook

TikTok is al lang niet meer alleen het domein van dansende en playbackende tieners, ook de beauty scene heeft zijn weg gevonden naar het videoplatform. Zo gaat er regelmatig weer een handige beauty hack viral en dít is er eentje die je zeker wil proberen.

Radiator

Er gaat nu namelijk een hack viral om je haar te krullen. En nee, het gaat deze keer niet om een sok of badjas lint, maar om een radiator die je kunt gebruiken om er tijdens kerst glamorous uit te zien. Say what? Ja, echt!

Hoe dit precies in z'n werk gaat? Je pakt een lok van je haar, wikkelt deze om een stang van de radiator, wacht even en tadaaa, je lok is gekruld.

Pump up the heat

Toch is deze hack misschien niet de veiligste manier om je haar mee te krullen. Een haarstylist heeft het trucje namelijk voorbij zien komen en reageert dat het niet heel slim is om de verwarming voor je haar te gebruiken.

Een radiator is namelijk gemaakt van gietijzer, waardoor er veel te veel warmte wordt afgevoerd. Het is daarom beter om tools die gemaakt zijn voor je haar te gebruiken, omdat deze speciale keramische platen bevatten. Je kunt natuurlijk ook gewoon de ouderwetse krulspelden uit de kast trekken. Better safe than sorry!

@kekka.mngcsl

##perte

♬ It’s Tricky – RUN DMC

Bron: Girlscene | Beeld: Brunopress, TikTok

Laatste nieuws

Zie ook