Goed nieuws voor prins Harry en Meghan Markle

Het stel is eindelijk tot een schikking gekomen met de pers.

Lees ook

Eindelijk goed nieuws voor prins Harry en Meghan Markle. Het koninklijk echtpaar stapte eerder dit jaar naar de rechter vanwege enkele fotografen die stiekem foto's van het gezin zouden hebben gemaakt. Gelukkig is het stel nu tot een schikking gekomen met de persfotografen.

Aanklacht

“Deze schikking is een helder signaal dat onwettig en opdringerig gedrag van paparazzi niet getolereerd wordt en dat het paar deze zaken serieus neemt – zoals elke familie zou doen”, aldus een woordvoerder.

Het persbureau Splash News zou eerder dit jaar Meghan en zoontje Archie stiekem hebben gefotografeerd tijdens een wandeling op Vancouver Island. De foto's zouden vervolgens verkocht zijn aan Britse tabloids.

Overeenkomst

Gelukkig zijn Meghan en Harry tot een overeenkomst gekomen met het persbureau. Er is namelijk afgesproken dat er geen familiefoto's meer mogen worden gemaakt.

Dit was echter niet de eerste keer dat Meghan en Harry naar de rechter zijn gestapt vanwege de pers. Eerder werd er al een zaak aangespannen tegen enkele fotografen die door middel van drones foto's van het gezin hebben gemaakt.

Bron: NU, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook