Dít is de naam van Amber en Arda’s kersverse zoon

De nieuwbakken ouders hebben de naam van hun eerste kindje onthuld.

Deze week verwelkomden Temptation Islands Amber van Geert en Arda Türker hun eerste kindje samen. De naam van baby Türker bleef nog even geheim, maar ook die is nu onthuld. En net als z’n ouders, draagt de kleine een naam die begint met de letter A.

Amari

Gisteren stelde Amber haar zoon voor op social media. “Welkom Amari Türker”, schreef ze bij enkele foto’s van haar pasgeboren zoontje.

De zwangerschap van Amber was er helaas niet een om over naar huis te schrijven. “Het verloopt heel moeilijk, om eerlijk te zijn”, vertelde de 22-jarige er destijds over. “Overgeven, hoofdpijn, ik kon niets eten of drinken. Ik kon niets binnenhouden. Als ik te lang sta of wandel, dan krijg ik helaas flauwtes.”

Weer thuis

Of Ambers bevalling soepeler verliep dan haar zwangerschap, is (nog) niet bekend. Wel is het gezinnetje momenteel weer lekker thuis. Gisteren deelde vader Arda dat hij zijn zoon mee naar huis nam en in de Stories van niemand minder dan de kleine Amari zelf, zien we dat het jongetje tevreden in zijn wiegje ligt.

Ja, Amari is nog maar een paar dagen oud en heeft nu al zijn eigen Instagramaccount @amari.trkr. De kleine spruit heeft overigens ook al een indrukwekkend aantal volgers, zo’n 37,9k as we speak.

Bron: HLN | Beeld: Instagram, YouTube

Laatste nieuws