Prince Charmings Marvin openhartig over coming out: ‘Ik werd uitgescholden, opgewacht en geduwd’

“Ik ben ook een keer goed bedreigd met een mes.”

Lees ook

Kiki Düren voelde in de zomerperiode de deelnemers van De Bachelorette aan de tand in Kiki’s Bachelorette Podcast. Dit rook naar meer, want de tv-kenner schuift opnieuw achter de microfoon. Dit keer vraagt ze deelnemers van Prince Charming aan de tand in haar vernieuwde podcast.

Kiki’s Prince Charming Podcast

Gisteren stonden de eerste twee afleveringen van Prince Charming dan ein-de-lijk op Videoland. Prince Charming is een datingshow die wel wat weg heeft van De Bachelorette. Alleen strijden dit keer tien vrijgezelle mannen om het hart van de felbegeerde vrijgezel Marvin.

“Bij De Bachelorette heb je natuurlijk allemaal heteromannen, daar ontstaat hooguit een bromance. Dat is met tien homoseksuele mannen natuurlijk wel anders”, vertelt Marvin himself in de eerste aflevering van Kiki’s Prince Charming Podcast.

“Ze kunnen ook op elkaar vallen. Tijdens de opnames werden de jongen onderling ook hechter”, vervolgt de prins op het witte paard.

Coming-out

In de nieuwste Grazia vertelde Marvin al waarom hij zo blij is dat er eindelijk een same-sex datingshow is. Hij vertelde onder meer dat hij denkt dat dit programma kan bijdragen aan de acceptatie van homoseksuele mannen. Zo vertelt hij in de podcast dat hij na zijn coming-out namelijk niet door iedereen werd geaccepteerd.

“Over het algemeen werd alles goed geaccepteerd en ontvangen, op wat vervelende dingen na.” Toch volgde voor Marvin een nare periode na zijn coming-out. “Ik was veertien en op de middelbare school de enige die uit de kast was gekomen. Door klasgenoten werd ik uitgescholden, opgewacht, geduwd; gewoon echt pestgedrag. Ik ben ook een keer goed bedreigd met een mes. Ik lokte het op de een of andere manier met mijn uiterlijk uit, denk ik.”

Bekijk de hele podcast hieronder.

Beeld: Videoland, Michael Dijkstra | Video: YouTube (Kiki’s Prince Charming Podcast)

Laatste nieuws

Zie ook