Grazia tipt: dit zijn leuke to do’s in coronatijd

Grazia tipt: dít zijn de leukste (kerst) to do’s in coronatijd

Chrismas is coming!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Home Alone

De huidige coronamaatregelen gooien bij veel mensen roet in hun (kerst)eten. De aanloop naar kerst zal dit jaar dan ook anders verlopen dan normaal. Om niet bij de pakken neer te zitten, tippen we de leukste to do’s waar je juist ook in deze tijd plezier aan kunt beleven.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kijk Home Alone

Wie is er niet opgegroeid met de avonturen van Kevin McAllister in de kerstfilm Home Alone? Het is inmiddels al dertig (!) jaar geleden dat de eerste Home Alone-film werd uitgebracht. Een goede reden dus om deze kerstklassieker opnieuw te kijken.

Home Alone speelt zich af in 1990. We leren de achtjarige Kevin kennen die door zijn familie per ongeluk alleen thuis werd achtergelaten tijdens Kerstmis. Of Kevin dat erg vindt? Welnee. De jongen heeft de tijd van zijn leven en hij weet ook nog eens geniale boobytraps te zetten voor een paar boeven…

De nostalgische kerstfilm Home Alone is nu te zien op Disney+!

Ga aan de slag met de [email protected] kit

Nu de restaurants gesloten zijn, zijn we tijdens kerst aangewezen op onze eigen kookkunsten. Wil jij alsnog genieten van een meergangendiner, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? No worries! Restaurant Zheng schiet te hulp met hun [email protected] kits.

Met deze kits tover je in een handomdraai een feestelijk, luxe Aziatische meergangendiner op tafel. Alle ingrediënten die in een kit zitten, zijn vers, gezond én zijn gesneden, voorgekookt en in de juiste hoeveelheden verpakt. Score!

De [email protected] kits zijn er in drie varianten. De meest ‘simpele’ keuze is het viergangendiner met o.a. langoustine, abalone en ossenhaas in de hoofdrol. Vervolgens kun je het uitbreiden naar vijf of zelfs zeven gangen, waarbij een extra tussengerecht met tongfilet, een aperitief plateau, en culinaire after dinner treats in de mix worden gegooid.

De kits zijn via HanTing.Delivery te bestellen vanaf €50 per persoon. Enne, dat is nog niet alles. Op 24, 25 en 26 december worden deze kits gratis thuisbezorgd bij iedereen die in een straal van twintig kilometer van Restaurant Zheng (Den Haag) óf van de UMAMI by Han-vestigingen in Den Haag, Amsterdam, Delft, Eindhoven of Rotterdam woont.

Hang een boeketje aan de deur

Wil jij je opa, oma, buurvrouw, tante of wie dan ook in het zonnetje zetten? Hang dan een boeketje aan de deur! Met een deurboeketje blazen we deze kerst de typische American misletoe een nieuw leven in. Deze keer niet om onder te zoenen, maar om geheel coronaproof je waardering uit te spreken naar je loved ones. Dus, hang een deurboeketje aan de deur van degene die je liefhebt, bel aan en let the magic happen. Je shopt deze prachtige deurboeketjes hier.

Lekker Negen lessen voor een bijzonder leven

Er is niets beter dan op de bank kruipen met een goed boek. Enne, aangezien we tijdens de kerstdagen toch niet zo veel kunnen doen, waarom zou je jezelf dan niet eens verwennen met een goed boek? Of nog beter: pak 'm in en leg het boek onder de boom voor je lover, moeder, vader of BFF. Het boek Negen lessen voor een bijzonder leven van Benjamin Ferencz bevat wijze lessen van de 100-jarige aanklager van de Neurenberg-processen.

Het boek volgt het verhaal van Benjamins leven, en elk hoofdstuk bevat zijn lessen over hoe we allemaal het beste uit onze levens kunnen halen – over ambitie en moed tot geluk en liefde.

Benieuwd? Je shop het boek hier voor 17,99 euro.

Negen lessen voor een bijzonder leven

Kijk Home for Christmas seizoen twee

Jawel, seizoen twee van Home for Christmas staat binnenkort eindelijk op Netflix. De serie zit opnieuw vol met humor, ongemakkelijke situaties, herkenbare taferelen, romantiek én brengt je helemaal in de kerstsfeer.

Home for Christmas seizoen twee staat vanaf 18 december op Netflix.