Slecht nieuws voor Lizzy McGuire-fans

This is *not* what dreams are made of. 

Lees ook

In de zomer van 2019 kwam Hilary Duff nog met zulk leuk nieuws: er zou een Lizzy McGuire-reboot komen. Helaas moet de actrice nu een andere mededeling doen. De serie gaat toch niet door.

Gecanceld

Gisteren deelde Hilary Duff de verdrietige boodschap op Instagram. Hilary zou voor de reboot opnieuw in de huid van karakter Lizzy McGuire kruipen, maar dan als dertiger. Dat de serie nu toch gecanceld is, doet ook Hilary veel verdriet. “Ik ben heel verdrietig.”

“Ondanks iedereens inspanning, gaat het helaas niet gebeuren.” Ook blikt de zangeres terug op haar tijd als Lizzy. “Ik voel me zo vereerd dat ik het karakter van Lizzy in mijn leven had. Ze heeft zo’n blijvende impact op velen gehad, ook op mij.”

Corona

Waarom de reboot dan niet doorgaat? Inderdaad, door het coronavirus. Hilary legt uit dat zij en de makers er wel alles aan deden om het toch realiseren, maar dat het helaas niet mocht baten. “Ik wil dat een reboot van Lizzy puur en authentiek is en Lizzy zou portretteren zoals ze vandaag de dag zou zijn. Het is wat alle karakters verdienen.”

Dat de reboot is gecanceld, gaat Hilary niet in de koude kleren zitten. “Ik ben erg verdrietig, maar ik beloof dat iedereen zijn best heeft gedaan en dat het gewoon niet in de sterren zat. Hey now, this is what 2020s made of.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook