Ooh la la: Joan en Mert onthullen hun aantal bedpartners

Joan en Mert geven update over relatie: 'We hadden het even moeilijk’

“Het is niet altijd koek en ei tussen ons.”
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mert en Joan

Love Islands Joan en Mert plaatsten gisteren weer een nieuwe vlog op hun YouTubekanaal. De twee geven hun followers een kijkje in hun dagelijks leven én vertellen openhartig dat ook hun relatie niet alleen maar over rozen gaat…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Vragenspel

Joan en Mert hebben kaarten gekocht waar vragen over de liefde opstaan. Enne, deze vragen maken meteen veel los bij het stel. Zo luidt een van de vragen: wanneer waren jullie als stel op je best en wanneer waren jullie het minst een team?

“Kijk, het ziet er natuurlijk altijd heel leuk uit tussen ons, maar het is niet altijd koek en ei hoor”, begint Joan. “Het gaat soms wel even moeilijk tussen ons.” Mert is het hiermee eens.

Zo vervolgen de Islanders dat de twee vorige zondag een gesprek hadden over hun toekomst. “We zijn terug uit de villa; we zijn nu uit onze bubbel. Dus we gingen een beetje praten over hoe het nu zit tussen ons. Daar hadden we een goed gesprek over”, legt Mert uit.

Toekomst

Joan vervolgt dat zij en Mert daarvoor even een dipje hebben gehad. “Het ging best wel even moeilijk tussen ons. We moesten allebei even nadenken (over de relatie, red). Het is niet altijd makkelijk, maar aan een relatie moet je wel altijd werken."

“Ik ben gewend om alleen te zijn. Dus we moeten ook gewoon even aan elkaar wennen”, gaat de brunette verder. Na het gesprek van zondag zitten de twee gelukkig weer helemaal op één lijn. “Het is goed dat we hier over kunnen praten en dat verbetert onze band alleen maar. We zijn altijd eerlijk”, vervolgt Mert.

“We zijn gek op elkaar en dan wil je er ook voor gaan”, vertelt Joan. “Nu gaat het weer helemaal goed”, sluit Mert af. Awww.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');