Kijkers reageren op Fabrizio’s deelname aan Steenrijk, Straatarm

Kijkers geven via Twitter hun mening over de uitzending.

Gisteravond zagen we Temptation Islands Fabrizio in een nieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. Hij verruilde zijn glamorous realityleven met het leven van een minder bedeeld gezin. Enne, dit viel bij veel kijkers enorm goed in de smaak.

Heftige verhalen

In de aflevering van Steenrijk Straatarm ruilde Fabrizio samen met zijn goede vriend Daniele met Monica en haar dochter Beau en zoon Kevin. Monica heeft een heftig verleden achter de rug. Ze is vroeger enorm gepest op school en slikt vanwege haar angststoornissen heftige medicatie. “Ik slik een batterij aan medicijnen per dag. Het gaat best goed, maar werken zit er nu niet in”, vertelt ze in de uitzending.

Ook vertelt Monica dat zij tijdens haar zwangerschap in de steek is gelaten. Ze belandde uiteindelijk op straat met torenhoge schulden. Monica leeft met haar gezin momenteel van 25 euro per persoon per week en ruilt voor een week met influencer Fabrizio – die zo'n 1750 euro per week te besteden heeft.

“Toffe peer”

Het optreden van Fabrizio tijdens het tv-programma viel bij veel kijkers goed in de smaak. Zo laten kijkers op Twitter weten dat zij Fabrizio leuker vinden dan verwacht. “Ik vind het zo raar! Fabrizio komt nu toch veel leuker over dan in Temptation Island”, laat een kijker weten.

Maar dat is niet alles. “Wat is die Fabrizio eigenlijk een lieve jongen”, “Fabrizio is echt een schatje” en “Ik dacht echt dat Fabrizio arrogant was, maar mijn mening is echt bijgedraaid”, klinkt het op Twitter.

Bekijk de aflevering van Steenrijk, Straatarm *HIER* terug.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Laatste nieuws