Alles wat we tot nu toe weten over After We Fell

After We Collided is vanaf 18 december via deze streamingdienst te zien

Het vervolg van After kunnen we binnenkort vanaf het comfort van onze eigen bank bekijken. 
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
After We Collided is vanaf 18 december via deze streamingdienst te zien

Stond After we Collided nog hoog op je to watch list en gooit de 5 weken durende lockdown nu roet in het eten? No worries, want een bezoekje brengen aan de bioscoop is helemaal niet meer necessary om het tweede After-deel te bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Binnenkort te streamen

Wat zijn we streamingdiensten in coronatijd toch dankbaar. Ze bieden toch nog wat vertier voor in de huiskamer. Een speciale shoutout gaat vandaag uit naar Pathé Thuis, want vanaf 18 december kun je daar After We Collided bekijken.

Overigens is niet alleen After We Collided binnenkort op Pathé Thuis te bekijken. Pathé laat weten dat ook andere films die in de bios draaiden binnenkort online worden uitgebracht, denk aan de actiefilm Honest Thief en aan de Nederlandse romcom Casanova’s.

Het vervolg

Tegen betaling kun je de film After We Collided vanaf 18 december bekijken op Pathé Thuis. Het tweede deel gaat verder waar het eerste deel eindigde. Hardin (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa (Josephine Langford) gaan beiden op een andere manier om met hun break. Tessa stort zich op haar droomstage bij een uitgeverij en trekt daar de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse). En wat doet bad boy Hardin? Inderdaad, die valt weer terug in zijn oude patroon.

Ben jij helemaal gek op de After-series? Dan kun je je ook vast opmaken voor deel drie en deel vier. Wanneer die uitkomen is nog niet bekend, maar deze delen zijn al wél in de maak.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');