Trend du moment: rode looks

Hul jezelf tijdens de feestdagen in de kleur rood.

Lees ook

De feestdagen komen steeds dichterbij. En ondanks dat we de kerstdagen dit jaar anders dan normaal doorbrengen, hoeven onze outfits niet minder gezellig te zijn. Waar je je de aankomende feestdagen in hult? In de kleur rood!

Knalfeest

Of je nu rond de gourmettafel zit met je twee favo gasten, je een fles champagne ontkurkt met je lover of met je ouders geniet van een 3 gangen-diner: gehuld in het rood is het gegarandeerd een feest. Enne, als we menig influencer mogen geloven mogen we dit jaar best wel uitpakken.

Waar de één zich hult in een felrood broekpak, kiest de ander voor een felrode jurk in leerlook. Vind je het toch een beetje heftig om in een all red outfit bij je schoonouders op de bank te ploffen? Een rood detail in je outfit doet het dit seizoen ook erg goed.

Zo draag je de kleur rood

De kleur rood an sich is al een statement. Het is hierom belangrijk om de rest van je look rustig te houden. Kies je voor een rode jurk? Maak 'm af met een paar chunky zwarte laarzen. Ook zandkleuren gaan erg goed samen met een felrode kleur. Zo maken een nude tas of nude hakken je look helemaal af.

Maarre, voor de feestdagen mogen we best even flink uitpakken. Kies bijvoorbeeld net als Lizzy van der Ligt voor een felrode jas gecombineerd met een – ja, echt – panterprintje. Want waarom ook niet? Wij zetten de mooiste rode looks voor je op een rij.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook