Raphaella laat zich uit over hechte vriendschap tussen Imen en Mattheüs

Hmmm...

Lees ook

Raphaella wist het hart van Mattheüs niet te veroveren tijdens haar Love Island-avontuur. Ze vond dan geen nieuwe liefde, maar vond wel een nieuwe bestie: Imen. Maar dat Imen ook een hechte vriendschap met Mattheüs heeft opgebouwd, is iets waar de beauty niet heel enthousiast over is…

Beste vriendin

Raphaella maakte vandaag in haar Instagram Stories weer tijd voor een Q&A. Zo krijgt ze onder andere de vraag wie haar beste vrienden waren tijdens Love Island.

“Op Love Island was Imen mijn beste vriendinnetjes, en denk dat iedereen dat ook wel wist. Qua jongens kon ik het met iedereen goed vinden, maar met één jongen kan ik het nu nog steeds goed vinden en dat is Milan.”

Vriendschap Mattheüs

Raphaella werd tijdens haar deelname aan Love Island verliefd op de knappe Mattheüs. Helaas was de liefde niet wederzijds en ging Raphaella met een gebroken hart naar huis. Dat Imen goed bevriend is met Mattheüs is echter iets wat het model soms wel lastig vindt.

Zo stelt iemand de Islander de vraag: “Doet het geen pijn om Imen zo goed bevriend te zien met Mattheüs?” Waarop Raphaella het volgende antwoordt: “Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet. Ik denk niet dat iemand zijn/haar beste vriend(in) graag ziet met iemand die uiteindelijk je hart heeft gebroken.”

“Maar ik ben blij voor ze dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. Ik wens ze allebei heel veel geluk in hun leven.” Awww.

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook