Ka-ching: Kylie Jenner best betaalde celebrity van 2020

En dít lid van de Karadashian Jenner-clan verdiende daarna het meest.

Lees ook

Velen zijn het erover eens dat 2020 niet bepaald een topjaar is. Het lijkt er echter op dat Kylie Jenner op financieel gebied niks te klagen heeft over dit jaar. Zo meldt het Amerikaanse tijdschrift Forbes dat Kylie dit jaar de best betaalde celebrity is.

Money making

Jawel, Kylie mag zichzelf dit jaar de best betaalde celebrity noemen. De realityster slash beautyondernemer werd door haar succesvolle cosmetica Kylie Cosmetic al miljardair. Ze verkocht dit jaar echter een meerderheidsaandeel waardoor ze nog eens 485 miljoen euro op haar bankrekening kon zetten.

Kylie is niet de enige in haar familie die dit jaar lekker verdiende. Ook haar zwager Kanye West harkte een lekker bedrag binnen. Zo verdiende de man van Kim Kardashian dit jaar volgens het magazine zo’n 140 miljoen euro. Dit jaarsalaris dankt de rapper voornamelijk aan zijn samenwerking met Adidas en met zijn eigen sneakermerk Yeezy.

Sporters

Kylie en Kanye zijn volgens Forbes niet de enige grootverdieners van dit jaar. Zo zaten een aantal sporters er dit jaar zeker ook warmpjes bij.

Roger Federer verdiende 87,4 miljoen euro, Cristiano Ronaldo mocht 86,4 miljoen euro op zijn rekening zetten en Lionel Messi harkte 85,5 miljoen binnen. Ka-ching!

Bron: Metro | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook