‘Prince Charming’ Marvin over de liefde: ‘Ik houd van de boy-next-door’ 

Marvin Wijnans weet precies wat hij zoekt in een man.

Lees ook

De eerste twee afleveringen van Prince Charming staan vanaf vandaag dan eindelijk op Videoland. In dit gloednieuwe datingprogramma, dat wel wat weg heeft van De Bachelorette, gaat de Nederlandse Marvin Wijnans op zoek naar zijn droomman. In de nieuwste Grazia vertelt Marvin wat hij zoekt in een man.

Prince Charming

Accountmanager Marvin is vanaf vandaag te zien in het datingprogramma Prince Charming. In het zonovergoten Sicilië zal hij op zoek gaan naar de ware. In totaal zullen tien vrijgezelle mannen strijden om zijn hart, en als we de eerste beelden mogen geloven belooft het veel goeds!

Of Marvin een type heeft? Zeker. “Ik houd van de box-next-door en val op mannen met lichte ogen. Wat ik absoluut niet zoek, is een vrouwelijk type; ik ben iemand die op échte mannen valt.”

Zoektocht

Of Marvin die prins op het witte paard heeft gevonden, mag de accountmanager nog niet zeggen. Wel kan hij alvast het volgende verklappen: “Van tevoren heb ik me wel afgevraagd: hoe groot is die kans nu dat er écht iemand tussen zit die ik leuk vind en die mij ook ziet zitten? Maar het verbaasde me hoe snel ik echt serieus met die zoektocht naar connectie bezig was.”

“Maar”, zo zegt hij, “Er is zeker sprake van chemie tussen sommige jongens en mij en er zijn ook echt wel klikken ontstaan. Sowieso waren het stuk voor stuk toppers: allemaal knap en met een leuke persoonlijkheid.”

In de nieuwste Grazia vertelt Marvin onder meer hoe hij op het idee kwam om zich aan te melden voor het Prince Charming én waarom hij zo blij is met een same-sex datingshow. Nu in de winkel!

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: RTL, Michael Dijkstra

Laatste nieuws

Zie ook