Love Islands Lotte van Leeuwen doet boekje open over liefdesleven

De voormalige Islander staat open voor een nieuwe liefde.

Lees ook

De relaties van Love Islands Lotte van Leeuwen én Aleksandra Jakobczyk liepen onlangs op de klippen. In de nieuwste vlog van Lotte spreken de dames over hun stuk gelopen relaties en delen ze of ze allebei openstaan voor een nieuwe liefde…

Break-up

Aleksandra en Lotte hebben één ding enorm met elkaar gemeen. Ze zijn allebei onlangs door een break-up gegaan, en hebben het hier naar eigen zeggen erg zwaar mee gehad. Toch is het tweetal er inmiddels overheen en fantaseren ze zelfs over een nieuwe liefde.

Waar die nieuwe liefde dan aan moet voldoen? Daar zijn de twee het duidelijk over eens. “Een man die weet wat hij wil, die ambitieus is”, begint Lotte. “Maar het moet ook een man zijn die je steunt.”

Nieuwe liefde

Het tweetal beantwoordt in de video ook flink wat vragen van hun volgers. Waaronder de vraag of ze al openstaan voor een nieuwe liefde. “Ik sta zeker voor open nieuwe mannen in mijn leven”, begint Lotte. “Ik vind alleen dat het niet allemaal zo snel hoeft. Ik laat het allemaal op me afkomen.”

“Het is niet dat ik denk: ik wil nu een nieuwe relatie“, gaat ze verder. “Het is alleen niet dat ik nog een half jaar vrijgezel wil blijven. Ik ben echt een relatietype, en dus echt geen type wat heel lang alleen zal blijven, echt niet.”

https://youtube.com/watch?v=Pg9p6eY8Fxg

Beeld: RTL | Video: YouTube (Lotte van Leeuwen)

Laatste nieuws

Zie ook