André Hazes wil zo snel mogelijk met zijn Monique trouwen 

De zanger doet een aantal plannen voor de bruiloft uit de doeken.

De pas verloofde André Hazes zit met zijn hoofd in de bruidsplannen. De zanger heeft al goed voor ogen hoe dé grote dag eruit komt te zien. En ja, daar komen ook Pinterest mood bords aan te pas.

Afgelopen weekend vroeg André zijn vriendin Monique Westenberg ten huwelijk op sprookjesachtige wijze. De zanger is er wat zeker van dat hij de rest van zijn leven met Monique wil doorbrengen en is in zijn hoofd al druk bezig met de bruiloft.

In de 538 Ochtendshow met Frank Dane vertelt de volkszanger dat hij en Monique op één lijn liggen wat betreft de trouwplannen. “We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft.”

“En als ik dan wat zie, dan ga ik: ‘OMG, kijk dan!’ Ik ben helemaal niet mannelijk hierin”, lacht de zanger, terwijl de dj’s in de 538-studio ook naar adem happen van het lachen.

Zo snel mogelijk trouwen

De zanger is van plan om zo snel mogelijk met zijn Mo te trouwen. Een lange verloving, dat vindt hij maar niets. “Dat vind ik zo stom! Ik zie om me heen mensen die vier of zes jaar verloofd zijn. Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk.”

Een tropische bestemming ziet André wel zitten. “Met ‘s middags lunchen op het strand en ‘s avonds een groot feest met een dj. Volgende dag mensen lekker ontvangen op het strand en dan maandag iedereen weer terugvliegen. Ibiza vind ik te dichtbij. We hopen ver weg te gaan”, heeft hij al helemaal uitgedacht.

Het aanzoek

Als zijn huwelijksaanzoek een voorbode is voor de daadwerkelijke trouwerij, voorspellen wij dat die heel speciaal gaat worden. “Iedere vrouw fantaseert er weleens over hoe haar huwelijksaanzoek ooit zal zijn. Zo mooi als dit had ik nooit kunnen dromen. De dag, de maand, het jaar, de energie. Alles klopt nu. Soms zijn er diepe dalen nodig om erna de beste versie van jezelf te worden en die stond daar gisteravond. Zo sterk en kwetsbaar te gelijk. God wat ben ik dankbaar. Liefde overwint alles!”, zei Monique over zijn aanzoek.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws