doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo kun je je top 9 Instagramposts van 2020 vinden 

Winning Wednesday: 1x de Xiaomi POCO M3 Smartphone t.w.v. €169

Win, win, win!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Xiaomi POCO M3

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 1x de Xiaomi POCO M3 Smartphone t.w.v. €169 weg.

Lifesaver

Tegenwoordig zitten we meer op onze telefoon dan ooit. We FaceTimen met onze vrienden, maken TikTok-video's uit verveling en bellen eindeloos met onze family. Enne, geef maar toe. Het is op zulke moment ontzettend fijn als de technologie een beetje meewerkt. Gelukkig hebben wij dé lifesaver die je hier het beste voor kunt gebruiken.

POCO M3

De POCO M3 is een entertainment smartphone met een ingebouwde bumper en een batterij die – ja, echt – dagenlang meegaat. De POCO M3 is een smartphone met superkrachten en een sterke processor. Door de killer batterij is het mogelijk om urenlang te scrollen door je Insta-feed of om eindeloos te Netflixen via je telefoon. De tijd dat je met een externe oplader hoeft rond te lopen is voorbij. De POCO M3 has got you covered. Enne, de POCO M3 is in verschillende kleuren beschikbaar. Namelijk in het zwart, donkerblauw en sinds kort óók in knalgeel. Hoe leuk is dat?!

POCO is een onafhankelijk merk dat is ontstaan uit Xiaomi Corporation. POCO heeft binnen drie jaar meer dan 35 wereldwijde markten betreden. Het merk heeft wereldwijd in totaal meer dan zes miljoen(!) POCO-telefoons verkocht. POCO is een merk voor consumententechnologie, gebaseerd op de filosofie 'Everything you need, nothing you don't’, en legt de focus op de wensen van POCO-fans. Het is gebaseerd op de technologie die de fans echt nodig hebben. De gebruiker heeft het dus voor het zeggen, wat leidt tot continue product updates om de producten relevant te houden.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om deze telefoon in je eigen broekzak te stoppen? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 1x de Xiaomi POCO M3 Smartphone t.w.v. €169 in de kleur zwart weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Winning Wednesday: 1x de Xiaomi POCO M3 Smartphone t.w.v. €169

Doe mee en win!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 22 december. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.