doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Nieuwe liefde voor Julia Mekkes

Zien: dít is de nieuwe vriend van Julia Mekkes

Het kersverse koppel poseert samen op een foto.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Julia Mekkes

Hoewel Julia Mekkes’ deelname aan First Dates haar geen nieuwe liefde opleverde, lijkt het liefdesgeluk haar toch toe te lachen. De advocate is happily in love en deelt op Instagram een foto met haar nieuwe liefde.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe liefde

Onlangs deed Julia in haar vlog al een boekje open over haar nieuwe liefde. Zo vertelde ze: “Straks komt mijn vriend. Zal ik hem mijn vriend noemen, jongens? Anders is het ook zo raar, want ik kan zijn naam niet zeggen, en ik ga ook niet zeggen dat mijn ‘scharrel’ of ‘date’ langskomt."

Wie de jongen in kwestie precies is, daar vertelde Julia niet zoveel over. Totdat een goede vriendin van Julia het kersverse koppel vast heeft gelegd on camera. De manager van Julia bevestigde aan Shownieuws dat deze jongen inderdaad de nieuwe liefde is van Julia. Je bekijkt het kersverse koppel *HIER*.

"Zin om hem te zien"

In een vlog op haar eigen YouTube-kanaal liet Julia weten dat ze niet kon wachten om haar lover weer te knuffelen. "Straks komt mijn vriend even gezellig een kopje koffiedrinken. Daar heb ik heel veel zin in, want ik heb hem een beetje gemist. Ik heb helemaal zin om hem te zien en te knuffelen."

Na het bezoekje van haar vriend ging de advocate bij haar ouders eten. Enne, het lijkt erop dat haar nieuwe lover al meteen punten heeft gescoord bij haar ouders. “Mijn vriend had een luchtje van werk meegekregen. En dat is mama’s lievelingsluchtje, dus die geef ik aan haar. Hij heeft meteen een goede zet gedaan bij mijn moeder.” Cute.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');