Babynieuws! Temptations Melissa en Gianni zijn ouders geworden

Temptations Melissa in tranen om negatieve reacties babynaam

Flink wat volgers maakten vervelende opmerkingen en woordgrappen over de bijzondere babynaam.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Melissa Gianni

Temptation Islands Gianni en Melissa zijn onlangs de trotse ouders geworden van hun kersverse zoon Donder van der Bruggen. De ouders zijn trots op de unieke naam van hun zoontje, maar kregen op Instagram flink wat vervelende reacties.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Verdrietig

In een video op Instagram deelde Gianni afgelopen weekend een vervelend bericht. Melissa zat in tranen op de bank met haar pasgeboren baby in haar armen. "Waarom ben je in tranen?", horen we Gianni zeggen. Waarop Melissa antwoordt: "Door de berichten die ik krijg."

"Mensen zeggen dat ik een slechte moeder ben, omdat hij Donder heet", vertelt Melissa in tranen. Vlak na de bekendmaking van de babynaam kreeg het tweetal flink wat nare berichten op Instagram. Zo maakten meerdere volgers woordgrappen en werden er vervelende berichten gestuurd.

Pesten

Al gauw verschijnt Gianni weer in beeld en laat hij zich uit over deze situatie. Naar eigen zeggen kan Gianni niet begrijpen waarom mensen het in hun hoofd halen om een pasgeboren baby te pesten.

"Die mensen noemen ons slechte ouders, ze zeggen: 'Jullie kind wordt later gepest, het is zielig'. Weet je waar je mee bezig bent? Je bent zelf een pester. Als je eerst naar jezelf kijkt en dan naar een ander, dan wordt de wereld vanzelf beter."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');