Zo gaat het nu tussen Love Islands Remco en zijn liefde uit Nederland

De Islander vertelt tijdens de Love Island-reünie openhartig over zijn liefdesleven.

Lees ook

Gisteravond was het dan eindelijk tijd voor de Love Island-reünie. Dit jaar in een coronaproof jasje, namelijk via het Instagram-account van Videoland. Tijdens de reünie deed ook Islander Remco zijn verhaal. Want hoe gaat het nu tussen hem en hét meisje uit Nederland?

Meisje uit Nederland

De reünie werd gehost door niemand minder dan Love Island-winnaars Joan en Mert. De twee vragen tijdens het gesprek met Remco naar het liefdesleven van de Islander. Remco vertrok namelijk vlak na zijn vertrek uit de villa naar het buitenland, maar deed dit niet alleen.

“Ik was met hét meisje uit Nederland naar Portugal vertrokken”, begint hij. Maar wanneer Joan en Mert vragen hoe het nu tussen het tweetal gaat, laat Remco al gauw doorschemeren dat het ingewikkeld is.

“It’s complicated”

“Er is natuurlijk een hoop gebeurd. We moesten elkaar ook nog wat beter leren kennen. We zagen elkaar en toen dachten we: 'Shit, we hebben elkaar helemaal de hemel ingeprezen, maar is dit het wel?”, gaat Remco verder.

“We zaten vervolgens twee weken in Portugal. Enne, voor mij is er natuurlijk ook veel veranderd (…) dit was voor ons allebei best moeilijk.” Volgens de Islander is het meisje na twee weken terug naar Nederland gegaan. “Toen hebben we het een beetje in het midden gelaten. It's complicated.”

Contact mede-Islanders

Al gauw gaat het drietal verder met de vragen die via Instagram binnenstromen. Veel volgers zijn benieuwd of Remco nog contact heeft met Imen. Volgens de Islander zit dit contact helemaal goed.

“Af en toe bellen we even. Het contact is heel chill, we vragen dan gewoon even of het goed gaat met elkaar”, geeft Remco aan. “We hebben veel meegemaakt samen, het is niet niks wat er allemaal is gebeurd.”

Beeld: Videoland, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook