doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Van dit programma kun je Temptations Rosanne herkennen

Berichtje: Love Island-reünie vanavond te zien

Hoe gaat het nu met de Islanders?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Love Island-reünie vanavond te zien

Had jij na het einde van Love Island ook een beetje dat meh-gevoel? Dan ben je niet de enige. Want ook wij willen weten hoe het post-villa met de stellen en Islanders gaat. Onze gebeden zijn verhoord, want er komt een Love Island-reünie. Enne, de reünie wordt vanavond al uitgezonden!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Instagram-reünie

Love Island eindigde met vier verliefde stellen. Voor de camera spatten de vonken ervan af, maar we weten inmiddels dat niet alle liefdes standhielden. Op Instagram zijn de meeste ex-Islanders wel actief en natuurlijk krijgen we een glimp mee van hun huidige leven. But obviously, we want more.

Ga er vanavond maar even rustig voor zitten, want om 20.00 uur kunnen we genieten van een Love Island-reünie. Daarvoor moet je overigens niet bij Videoland zijn. Op het Instagram-account van de streamingdienst kun je vanavond de reünie bekijken.

Bekijk hier de aankondiging in de stories van Videoland.

Joan en Mert

Niemand minder dan winnaars Joan en Mert nemen de presentatie van de reünie voor hun rekening. Zij zullen onder andere Gianni en Eilish, die de tweede plek bemachtigden, aan de tand voelen. Maar ook Imen, Remco, Mattheüs, Felini en Giuliano ontkomen niet aan een vragenvuurtje.

Uiteraard hopen we dat Joan en Mert ook wat meer vertellen over hun relatie. Wel weten we dat Mert erg inventief is wanneer het aankomt op grote romantische gebaren. Zo liet hij liefje Joan al eens badderen in een bad vol chocolademelk. Inderdaad, de lolbroek voegde zes potten chocoladepoeder toe aan een bad vol warm water.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');