Zien: dít is de trailer van Riverdale seizoen 5

Het wordt weer héél erg spannend.

Lees ook

We moeten nog even geduld hebben, maar op 21 januari 2021 is het eindelijk zo ver: het vijfde seizoen van Riverdale. Gelukkig kunnen we nu al een beetje genieten van de spannende avonturen van Archie, Betty, Jughead en co, want de trailer van het nieuwe seizoen staat klaar. En die belooft veel goeds.

Vijfde seizoen

Het vierde seizoen van de populaire serie Riverdale kwam door de coronacrisis een beetje abrupt ten einde. De opnames voor het nieuwe seizoen hebben dan ook een tijdje stilgelegen, maar liefst drie maanden. Maar het is worth the wait, want binnenkort kunnen we weer genieten van een heel spannend seizoen.

De eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen kun je eigenlijk zien als het einde van seizoen 4. We zien hoe Archie, Betty, Jughead en de gang eindelijk hun prom beleven en afstuderen. Maar in de afleveringen daarna begint het avontuur pas écht.

Tijdsprong

Zoals Skeet Ulrich, die FP Jones speelt in de serie, eerder al verklapte, maakt het vijfde seizoen een sprong in de tijd. En niet een paar weken of maanden. Nee, een tijdsprong van zeven (!) jaar. In zeven jaar kan natuurlijk veel veranderen. Zijn de stelletjes nog samen? Wat voor werk doen ze? Zijn ze allemaal nog bevriend? Leeft Archie nog? To be continued…

Bekijk de trailer van het vijfde seizoen hieronder:

https://youtube.com/watch?v=3DN4-LZFZtc

Beeld: Riverdale | Video: Riverdale

Laatste nieuws

Zie ook