doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Trend du moment: Afghaanse jassen

Trend du moment: mouwloze jassen

Trek die ouderwetse bodywarmer maar weer uit de kast.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
mouwloze jassen

Tover je schaar maar tevoorschijn, want we hullen ons dit seizoen massaal in mouwloze jassen. Knip de mouwen van je oude spijkerjack, of kies voor een classy mouwloze blazer. Wij leggen je uit hoe je dit item het beste combineert.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Oldschool trend

Misschien trekt je vader of je buurvrouw 'm weleens aan tijdens het klussen: een bodywarmer. Vanaf nu kun jij dit item ook aan je eigen garderobe toevoegen, aangezien we de mouwloze jas in groten getale spotten op Instagram.

Influencers als Emili Sindlev, Benthe Liem en Jacqueline Zelwis dragen de mouwloze jas op veel verschillende manieren. Zo kiezen deze fashioniasta's voor een mouwloos denim jacket, een puffy bodywarmer of een blazer zonder mouwen.

Combineren is een makkie

Ondanks dat je het niet verwacht, is het combineren van deze mouwloze items een makkie. Het jasje an sich doet z'n werk al, dus het afmaken van je outfit hoeft niet ingewikkeld te zijn. Kies bijvoorbeeld voor een simpele sweater, een jeans en een paar grove boots.

Wil je iets meer uitpakken? Combineer dan net als Hollie Mercedes je bodywarmer met een paillettenrok. En nee, we nemen je niet in de maling. Bekijk onderstaande looks en je snapt waarom wij zo enthousiast worden van deze trend:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');