Grazia tipt: dit zijn leuke to do’s in coronatijd

Je hoeft je heus niet te vervelen.

Door de huidige maatregelen kunnen we niet zomaar gezellig lunchen bij dat gezellige eettentje en zit een drankje buiten de deur er ook niet in. Gelukkig zijn er genoeg andere dingen die je nog wel kunt doen. We hebben de leukste to do’s voor je op een rijtje gezet.

Versier de kerstboom

Pronkt de kerstversiering nog niet bij jou in huis? Dan wordt het hoogtijd om de Christmas spirit in je woonkamer te verspreiden.

Om het jezelf dit jaar nog makkelijker te maken, is daar Versierdekerstboom.nl. Hier kun je een kerstboom huren of kopen, al helemaal versierd. Hij wordt bij je thuis afgeleverd, en zelfs de lichtjes worden aangesloten. Heb je al een boom in huis? Dan kun je ook een versierpakket bestellen, voor dat extra beetje gezelligheid.

Tap wijn uit je eigen wijnvat

Altijd al eens uit je eigen wijnvat een wijntje willen tappen? Dan ben je bij Koop Een Vat aan het juiste adres.

Hoe het werkt? Selecteer een van de twaalf wijnboeren en bepaal daarna de smaak van de wijn. Maak keuze uit een vat (ga je voor een eigen vat, of voor een vat samen met vrienden), volg het hele wijnproces via filmpjes en foto’s die je krijgt toegestuurd en zodra de wijn klaar is, geniet je van een top wijn uit jouw eigen vat. Proost!

Overnacht in de Pulitzer in Amsterdam 

Binnenblijven is nog nooit zo fijn geweest met deze deal van Pulitizer Amsterdam. Boek je een overnachting in het hotel, dan krijg je €100 hotelkrediet om op vrijdag en zaterdag te besteden in hun restaurant Jansz, zodat je toch nog een avond uiteten kunt.

Geniet daar bijvoorbeeld van de heerlijke kreeftrisotto of steak tartaar. Maar je mag het tegoed ook besteden aan roomservice, want het is jouw quarantaine-feestje! En een feestje it is, want het personeel geeft je een enorm warm en coronaproof welkom.

Vanaf €225, beschikbaar tot 22 december 2020, Pulitzeramsterdam.com

Breng een bezoek aan Likeland

Op vrijdag 11 december opent het Instagram pop-upmuseum Likeland haar deuren. Tot en met eind maart 2021 kun je hier als bezoeker genieten van een wereld vol kleur, fantasie en feel good experiences.

Het Instagrammuseum van het zuiden is een interactief walhalla voor echte social media junkies. Enne, Likeland is daarnaast een moderne playground met uiteenlopende decors waarin je als bezoeker jouw eigen verhaal maakt. De enige échte grens is die van je eigen fantasie. Sounds good!

Waar: Evencentre Aquabest Ekkerswijer 7, Best

Probeer een van de suikervrije wijnen van PURE the Winery

Nip jij tijdens de feestdagen graag aan een glaasje wijn, maar wil je ook een beetje letten op wat je allemaal binnenkrijgt? Probeer dan eens een van de wijnen van PURE The Winery. Deze wijnen bevatten geen suiker en geen koolhydraten en zijn ook nog eens vegan!

Er is voor ieder wat wils. Zo zijn de wijnen verkrijgbaar in vier varianten. Van een heerlijke, verfrissende, mousserende rosé voor het aperitief tot een witte variant met bloemige en fruitige nuances. Cheers!

Kijk de kerstfilm Familie Claus

De Familie Claus draait om Jules Claus, die niks heeft met de mooiste tijd van het jaar. Helemaal na het overlijden van zijn vader vorig jaar kan kerst hem gestolen worden.

Jules brengt graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt de jongen een magische sneeuwbol die hem naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens een van zijn avonturen komt Jules erachter dat niemand minder dan zijn eigen opa de kerstman is. Als Jules’ grootvader zijn been breekt, besluit de jongen de enige echte kerstman te helpen.

Nu op Netflix!

Beeld: Instagram, Unsplash, Freestocks | Video: YouTube

Laatste nieuws