Sylvie Meis biecht op: ‘Ik gebruik fillers’

De presentatrice wil af van het taboe rondom fillers

Lees ook

Sylvie Meis deelde gisteren op Instagram dat ze gebruik maakt van fillers. Op social media en in een interview met het Duitse RTL doet Sylvie een boekje open over het gebruik hiervan. De presentatrice geeft aan af te willen van het taboe rondom fillers.

Gelfillers

Sylvie steelt met haar verschijning meermaals de show op de red carpet en ziet er altijd picobello uit. Hier werkt Sylvie dan ook keihard voor. Zo werkt ze zich regelmatig in het zweet in de gym, en houdt ze er een gezond eetpatroon op na. De presentatrice maakte gisteren bekend dat ook gelfillers haar een handje helpen om er stralend uit te zien.

“Ik ben trots eindelijk aan te kondigen dat ik de nieuwe brand ambassador van Juvéderm ben. Dit betekent veel voor me. Het wordt tijd dat we openlijk praten over gelfillers.” Ze vervolgt wat de behandelingen voor je kunnen betekenen en deelt dat ze er zelf heel tevreden mee is. “Deze behandelingen onderga ik zelf ook en ik vind het te gek.”

Tabee taboe! 

In gesprek met het Duitse RTL deelt Sylvie dan ook dat ze het vreemd vindt dat niet iedereen anno 2020 openlijk durft te spreken over hun fillergebruik. “Eigenlijk zou op zoiets tegenwoordig toch geen taboe moeten rusten. Die mogelijkheid is er nou eenmaal en het is nog altijd je eigen beslissing.”

Voor het model is het belangrijk dat het resultaat zo natuurlijk mogelijk oogt. Naar eigen zeggen gebruikt ze dan ook het liefst zo min mogelijk. “Het gaat erom dat je jezelf in de spiegel kunt aankijken en denkt: ik zie daadwerkelijk de beste versie van mezelf.”

Bron: NU.nl, RTL | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook