Babynieuws! Déze Echte Gooische Moeder is in verwachting

Hiep, hiep, hoera!

Lees ook

In de nieuwste – en helaas ook laatste – aflevering van Echte Gooische Moeders spreken de dames hun verwachtingen voor het nieuwe jaar uit. Enne, een van de moeders deelt meteen fantastisch nieuws!

Babybezoek

In de nieuwste aflevering van Echte Gooische Moeders brengen Pauline, Kimberly, Leslie en Bo een bezoekje aan kersverse moeder Florine. De dames komen de pasgeboren Beer bewonderen, en zoals Kimberly al zei: “Nu krijg je bijna zelf weer kriebels, dan wil je ook opnieuw weer moeder worden.”

Enne, het lijkt erop dat meer moeders die kriebels hebben. Een van de dames wordt binnenkort namelijk weer moeder!

Wensen 2021

Aan het eind van de aflevering spreken de vriendinnen allemaal hun verwachtingen voor 2021 uit. Zo hoopt Pauline te verhuizen en zwanger te worden. Florine denkt aan het huwelijk dat hopelijk gaat komen. Kimberly hoopt een tweede kindje te krijgen en Florine deelt wellicht op Ibiza te wonen.

Leslie is als laatst aan het woord, en deelt meteen een fantastisch bericht. “Ik heb ook nog een leuk nieuwtje voor je”, begint ze. “Ik ben weer zwanger, dus baby two is on the way.”

Inmiddels heeft Leslie het heugelijke nieuws ook op Instagram bekend gemaakt. “Baby on the way! Moises krijgt een broertje of zusje. We zijn helemaal gelukkig”, schrijft de Gooische moeder in de caption.

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook