Loiza Lamers deelt bijzondere foto op Instagram: ‘Ik ben trots op de vrouw die ik nu ben’

Het model twijfelde lange tijd of ze deze foto wel wilde delen.

Lees ook

Loiza Lamers vertelt regelmatig openhartig over de geslachtsoperatie die ze onderging toen ze achttien jaar oud was. Een foto delen van voor haar transitie is iets wat ze nooit dacht te doen, toch zette Loiza die stap vandaag op Instagram.

Stap

Loiza plaatste vandaag een paar prachtige foto’s van zichzelf op Instagram. Op de eerste foto is ze in haar jongere jaren in het gras te zien – nog voor haar transitie. Op de tweede foto zie je Loiza als volwassene, opnieuw in het gras.

Uit de tekst in de caption blijkt dat het posten van de eerste foto een grote stap voor Loiza is geweest. “Nooit gedacht dat ik een foto zou plaatsen van mezelf toen ik een kleine jongen was”, begint ze haar bericht op Instagram.

Trots

Het model vervolgt dat ze er nooit een geheim van heeft gemaakt, dat ze met de lichamelijke kenmerken van een jongen is geboren. Toch durfde ze niet zomaar een foto van vroeger te delen. “Op een of andere manier heb ik nooit zo’n foto van mezelf gedeeld op mijn eigen Instagram omdat het me ontzettend beangstigde.”

Loiza vervolgt dan ook dat ze zich een lange tijd heeft afgevraagd, waarom ze zo’n foto nooit durfde te delen. “Ik weet nog steeds het antwoord niet, maar vandaag besloot ik dat het de dag was om dit te delen. Simpelweg omdat ik geen geheim ben. Ik ben trots op wie ik ben en op het verhaal dat me de vrouw heeft gemaakt die ik nu ben”, sluit ze af. Hear, hear!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook