Temptations Mike doet opvallende onthulling over verblijf vrijgezelle mannen

"Je had geen bril nodig om te zien dat onze villa nergens op sloeg."

Lees ook

Temptation Island: Love or Leave is onlangs van start gegaan. En aangezien we niet alles in één keer kunnen bingen, smullen we van ieder nieuwtje over de deelnemers. Zo deed vrijgezel Mike – aka kleine Mike – een opvallende onthulling over het verblijf van de mannen.

“In een schuur”

De goedlachse Mike vertelt in een interview op het YouTube-kanaal van Nick Eshuis over zijn tijd in Temptation Island: Love or Leave. De singles verbleven tijdens deze periode in twee verschillende villa's, namelijk een villa voor de vrouwen en een villa voor de mannen. Het verschil tussen deze twee villa's was volgens Mike echter wel véél te groot.

“Ik kan je wel zeggen. Die meiden hadden echt een kasteel, maar de single mannen zaten echt in een schuur”, grapt de deelnemer.

Geen mooi uitzicht

“Ik wil niet ondankbaar zijn. Maarre, weet je wat het is, je hebt geen bril nodig om te zien dat onze villa echt nergens op sloeg”, gaat Mike verder. “Wij hadden geen uitzicht. Weet je wat ons uitzicht was?! Dode olijfbomen. Echt romantisch.”

Volgens de Temptation-deelnemer was het verblijf van de single dames daarentegen een stuk mooier. Hij vertelt in geuren en kleuren over het uitzicht waar de vrouwen dagelijks naar keken. “Zij hadden uitzicht op zee. Echt héél anders.” Aha, wij weten wel waar we de eerstvolgende aflevering op gaan letten!

Beeld: RTL | Video: YouTube (Nick Eshuis)

Laatste nieuws

Zie ook