Nienke Plas showt groeiende babybuik

"Ik heb een vol netje limoenen denk ik", grapt Nienke bij de foto.

Nienke Plas is in verwachting van haar tweede kindje. De YouTube-ster en haar man Resley Stjeward maakten het nieuws samen met hun zoontje eergisteren bekend op Instagram. Inmiddels deelt Nienke ook een eerste foto van haar groeiende babybuik.

“Een netje limoenen”

Op Instagram Stories deelt Nienke na de bekendmaking van haar zwangerschap een eerste foto van haar baby belly. De vlogster is op dit moment twaalf weken in verwachting en naar eigen zeggen is de baby nu ongeveer zo groot als een limoen. “Ik heb een vol netje limoenen denk ik”, grapt Nienke op Instagram.

Naast een foto van haar groeiende buik wil Nienke ook iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes. “Thanks iedereen voor de felicitaties”, schrijft ze dan ook.

Je bekijkt de foto *HIER*.

Grote broer

Frenky-Dean, het zoontje van Nienke en Resley, had eergisteren de eer om de show op Instagram te stelen in zijn hoodie met speciale boodschap: “Ik word grote broer”, staat op zijn trui. Het moge duidelijk zijn dat het jongetje hier enorm naar uitkijkt. Zo houdt hij zijn vuisten in de lucht en heeft hij een grote glimlach op zijn gezicht.

Nienke is dolgelukkig dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. “Wij zijn helemaal op van geluk. Er groeit een kleine Stejward in mijn buik”, deelt de vlogster in de caption. Resley voegt daar op zijn Instagram aan toe: “Wij zijn zo blij en gelukkig met dit nieuws en FD zo te zien ook.”

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws