Babynieuws! Nienke Plas zwanger van tweede kindje

"Wij zijn helemaal op van geluk."

Hiep, hiep, hoera! Nienke Plas is in verwachting van haar tweede kindje. De vlogster en haar man Resley Stjeward maakten het heugelijke nieuws samen met hun zoontje gisteren bekend op Instagram.

Grote broer

Frenky-Dean, het zoontje van Nienke en Resley, had gisteren de eer om de show op Instagram te stelen in zijn hoodie met speciale boodschap: “Ik word grote broer”, staat erop het item. Het moge duidelijk zijn dat het jongetje hier enorm naar uitkijkt. Zo houdt hij zijn vuisten in de lucht en heeft hij een grote glimlach op zijn gezicht.

Nienke is dolgelukkig dat ze in verwachting is van haar tweede kindje. “Wij zijn helemaal op van geluk. Er groeit een kleine Stejward in mijn buik”, deelt de vlogster in de caption. Resley voegt daar op zijn Instagram aan toe: “Wij zijn zo blij en gelukkig met dit nieuws en FD zo te zien ook.”

Relatie

Nienke en Resley zijn al zo’n dertien jaar samen en in september bezegelden de twee hun liefde met een huwelijk. Toch heeft ook hun relatie te maken gehad met ups en downs. Zo vertelde Nienke vorig jaar aan Grazia dat het tijdens haar zwangerschap van Frenky-Dean minder goed ging in haar relatie.

“Het was even een ongelukkig momentje, waarin we allebei een beetje k*t zaten, maar er was in ieder geval genoeg liefde om uit te zoeken: waar komt dit vervelende gevoel vandaan?” vertelt ze.

Geduld hebben de twee elkaar de ruimte gegeven en dit is volgens Nienke dan ook the key to succes. “Ik zal niet zeggen dat je eindeloos in een dieptepunt moet blijven zitten als het niet meant to be is. Maar je moet wel proberen om, hoe pijnlijk ook, rustig en objectief te kijken: wat gebeurt hier? In plaats van: het is k*t, ik maak het gewoon uit. Dat is te makkelijk. Je hoeft niet meteen een U-turn te maken. Zeker niet als er kindjes zijn.”

“Elke relatie heeft wel een moment dat je er hard aan moet trekken. Ik denk dat we vandaag de dag te makkelijk uit elkaar gaan. Ik hoorde laatst een mooie uitspraak van mensen die al heel lang bij elkaar zijn: ‘Vroeger werden de dingen als ze kapot waren niet vervangen, maar gerepareerd.’ Daar geloven mijn verloofde en ik ook in.”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws