Anouk haalt hard uit naar TVOH-kandidaat én mede-coach Jan Smit

Anouk was niet bepaald te spreken over het optreden.

Lees ook

Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van de blind auditions van The Voice of Holland te zien. Hoewel de coaches en de kijkers thuis massaal onder de indruk waren van het talent dat gisteren het podium betrad, was Anouk niet zo te spreken over een bepaalde kandidaat én mede-coach Jan Smit.

Kritiek

De 33-jarige Brenda wist maar liefst drie stoelen te laten draaien met het nummer There Must Be An Angel van Eurythmics. De drie gedraaide coaches waren erg lovend over haar optreden, maar Anouk, die niet had gedraaid, had geen goed woord over voor de zangeres.

“Ik vond het heel vermoeiend klinken allemaal”, begint Anouk. “Dan kun je technisch wel zo veel in huis hebben. Qua techniek denk je: ja, jeetje, dat kan ze ook. En dat kan ze, en dat kan ze. Maar het deed me geen ene bal.”

Irritaties

En daar blijft het niet bij. “Nee, ik begrijp er geen ene flikker van”, gaat Anouk verder. “Je hebt de verkeerde keuze gemaakt. Dat is zonde, want die technieken heb je allemaal. Maar je hoeft ze niet alle veertig in een liedje te pleuren.”

Benda wil nog reageren op Anouk's kritiek, maar daar komt ze niet echt aan toe. “Jeetje, je praat echt veel te veel”, onderbreekt Anouk haar. “Godzijdank dat je bijna klaar bent.” Aii…

Discussie

Mede-coach Jan Smit is het totaal niet eens met Anouk en lijkt het op te nemen voor Brenda. “Doe niet zo flauw. Wij praten toch ook niet door jou heen?”, zegt Jan tegen zijn collega, maar daar is Anouk niet van gediend: “Hou je bek Jan, het is gewoon vermoeiend dit.”

Gelukkig vond Jan het optreden van Brenda wel uitstekend. Brenda kiest uiteindelijk dan ook voor team Jan.

Bron: Superguide, RTL, Linda | Beeld: The Voice of Holland

Laatste nieuws

Zie ook