H&M zet zich in voor voedselbank en verkoopt kleding van influencers

Je draagt je steentje bij door te shoppen.

Lees ook

Shoppen én een steentje bijdragen aan een goed doel. Hoe fijn klinkt dat? H&M sloeg haar handen ineen met De Voedselbank en is een heuse fashionveiling gestart. Enne, jij kunt de items gewoon vanuit je luie stoel proberen te scoren.

#HMhelpt

H&M zet zich vanaf 1 december in voor De Voedselbank. Dit doet de fashionketen door zoveel mogelijk geld in te zamelen op een bijzondere manier. Via de website van HMhelpt vind je een fashionveilig met daarin ontzettend veel parels uit kledingkasten van je favo influencer. Denk hierbij aan Yara Michels, Noor de Groot (queenofjetlags) en Lizzy van der Ligt.

Maar dat is niet alles. Ook verkoopt H&M items uit eerdere designersamenwerkingen. Denk hierbij aan samenwerkingen uit het verleden, met onder andere Balmain, Kenzo, Maison Margiela en Giambattista. Love it.

Meedoen

Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan door op de website van H&M je bod uit te brengen op je favo fashion items. De veiling loopt t/m 17 december, wanneer je op die datum het hoogste bod hebt, dan is het item voor jou.

Ook kun je op een andere manier een steentje bijdragen, namelijk door je oude kleding via Instagram te verkopen met de hashtags #HMhelpt en #HMxVoedselbank. De opbrengst kun je als verkoper doneren via de website van H&M. Heb je geen oude kleding die je kunt verkopen? Dan kun je er ook voor kiezen om een H&M giftcard te scoren – halló, kerstcadeau voor je bff –, aangezien H&M van iedere giftcard 5 procent aan de voedselbank doneert.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook