doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Finally: Modern Family seizoen 11 staat binnenkort op Netflix!

Daar is-ie dan: dít is de trailer van de allerlaatste Soof-film 

De derde film van Soof is meteen de laatste.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Soof 3

De allerlaatste film van Soof verschijnt in maart 2021 op het witte doek. Vandaag lanceerde Dutch FilmWorks de trailer van de derde film op YouTube, en het belooft veel goeds!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Succes

De allereerste Soof-film verscheen in 2013 in de bioscoop. De film werd een groot succes en een vervolg op de komedie kon dan ook niet uitblijven. Soof 2 verscheen in 2016 op het witte doek én daarna kwam er ook nog eens een serie en een musical over Soof.

Toch ruikt het succes van Soof voor hoofdrolspeelster Lies Visschedijk – die de rol van Soof op zich neemt – niet naar meer. Ze heeft er dan ook vrede mee dat de derde Soof-film de laatste wordt. “Ik vind het moeilijk om uit te leggen, maar je wilt gewoon stoppen als het nog goed is”, vertelde de actrice gisteravond in het programma Beau.

Zo vergelijkt ze het opnemen van de films met iemand die steeds thee zet met hetzelfde theezakje. “Op een gegeven moment denk je: zit ik nu thee te drinken of warm water. Dat wil ik niet.”

Soof 3

De derde film gaat uiteraard weer over de hoogte- en dieptepunten van Soof. Zo komt haar dochter met het nieuws dat ze ‘iets uit India mee wil nemen.’ Enne, daarmee bedoelt ze dat ze terugkomt van vakantie met haar kersverse verloofde. Soof en haar ex-man Kasper (Fedja van Huêt) moeten nog even wennen aan het idee dat hun dochter in het huwelijksbootje gaat stappen.

Ondertussen krijgt Soof vervelend nieuws, én gaat ze met televisiepersoonlijkheid Jim Cole (Dan Karaty) naar Parijs. Bekijk de trailer hieronder.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');