Hilarisch: de Kardashians pranken hun beroemde vrienden via FaceTime 

Het gezicht van Justin Bieber, priceless! 

Wie het Keeping up-deel in Keeping Up with the Kardashians serieus neemt, weet dat de familie graag grappen uithaalt. Afgelopen donderdag voerden de Kardashians weer een van hun snode plannetjes uit en daar deelden ze de beelden van. Lucky us!

Facetimen

Iemand videobelt je, je neemt op en vervolgens zie je niet één gezicht, maar meerderen. Van mensen die bovendien behoorlijk serieus kijken, maar niets zeggen. Freaky, right? Het is precies hoe de Kardashians hun recentste prank aanpakten.

Het belletje, dat behoorlijk interventieachtig oogt, brengt de slachtoffers van de Kardashians behoorlijk van hun stuk. Met name Justin Bieber is losing it.

Shocked

Niet alleen the Biebs behoorde tot de pechvogels. Ook Travis Scott, Hailey Baldwin Bieber, Tristan Thompson, Dave Chappelle en andere celebs konden een soortgelijk Facetime-belletje verwachten. En de prank zorgde voor behoorlijk wat hilariteit én verwarring.

“I was shook”, reageert Hailey bij de video die Khloe Kardashian deelde op haar Instagram. Zij was overigens niet de enige. Kai Khadra laat weten dat ook hij behoorlijk confused was.

Ook cosmetisch dermatoloog Simon Ourian, die de Kardashian-Jenner-clan onder zijn cliëntelle mag rekenen, reageerde op het spektakel. Zo vraagt de arts zich af waarom de familie hém niet belde.

Same, Simon. Same.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws