Grazia tipt: dít zijn de leukste to do’s in coronatijd

Je hoeft je de komende tijd niet te vervelen.

Door de huidige maatregelen kunnen we op dit moment niet uiteten of een koffietje drinken buiten de deur. Maarre, laten we vooral niet bij de pakken neerzitten. Wij zetten namelijk een aantal to do's die wél mogelijk zijn tijdens coronatijd voor je op een rij.

Johnnie Walker

Johnnie Walker bestaat 200 jaar en dat moet gevierd worden! Johnnie Walker heeft dan ook een spiksplinternieuwe, limited edition van hun whisky op de markt gebracht. Zeker het proberen waard. Enne, de fles alleen al is een heus collectors items! We love it.

Johnnie Walker

Dansen (én drinken)

BACARDÍ snapt als geen ander dat drinken en dansen in een club of kroeg een enorm gemist is. Als onderdeel van BACARDÍ haar nieuwe campagne 'Conga feat. You' maakt BACARDÍ een remake van het nummer van Miami Sound Machine dat Emilio en Gloria Estefan wereldberoemd maakte. Met een lange geschiedenis in de muziekindustrie, is BACARDÍ verheugd om opnieuw rumdrinkers te verenigen via zang en dans.

Hoe dit werkt? Voor de remake van het nummer nodigen topartiesten Leslie Grace, Meek Mill en Boi-1da vocalisten en dansers uit om de Sound of Rum te omarmen door hun stemopname of dansvideo in te zenden voor een kans om in de officiële Conga-muziekvideo te verschijnen. Via het Instagram-account krijg je alle ins and outs te weten over deze toffe campagne. Heb jij wel wat zang- en danstalenten? Je vindt hier meer informatie.

Speciale kerstboodschap

Dit jaar ziet de kerst er anders uit dan normaal en kunnen we elkaar minder zien dan gebruikelijk. Daarom nodigt zanger Rolf Sanchez, bekend van de nummer 1-hit Más Más Más, samen met Nutella Nederlanders uit om een persoonlijke kerstboodschap te schrijven voor hun dierbaren.

De zanger maakt namelijk van drie berichten een Singing Telegram en brengt deze boodschap hoogstpersoonlijk, en coronaproof, aan de deur van jouw lover, bff, broer, vader of buurvrouw op zondag 20 december. Hoe leuk is dat?! Dus, grijp een pen en papier en schrijven maar. Je op deze website je persoonlijke boodschap achterlaten.

Kijk Godmothered

In Godmothered worden alle ‘fairy godmothers’ – oftewel goede feeën – opgeleid om later de wereld in te trekken en kerstwensen te vervullen. Eleanor (gespeeld door Jillian Bell) is een jonge fee die niet kan wachten om aan de slag te gaan, maar haar eerste klus gaat niet helemaal zoals gepland.

Wanneer Eleanor een brief vindt van een 10-jarige meisje wiens grootste kerstwens nooit in vervulling is gegaan, besluit de fee dat het nog niet te laat is om te helpen. Volgens het ‘meisje’ is dat het echter wel: ze is inmiddels een cynische, volwassen single mom die al lang niet meer in fairy tales en happily ever afters geloofd.

Voor godmother Eleanor is dit dé kans om zichzelf als fee te bewijzen en de volwassen Mackenzie (Isla Fisher) te helpen om de magie in haar leven weer terug te vinden, of ze nu wil of niet. Sprookjes beginnen nu eenmaal niet met “Er was eens iemand wijn aan het drinken in haar joggingpak toen er plotseling iets geweldigs gebeurde”

Godmothered staat vanaf 4 december te zien op Disney+!

Laatste nieuws