doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

The word’s out: deze celeb is de nieuwe liefde van Chrishell Stause 

Het liefdesgeluk lijkt de Selling Sunset realtor weer toe te lachen.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Chrishell en Keo

Chrishell Stause mocht Dancing with the Stars dan wel niet winnen, maar aan haar deelname heeft ze iets veel waardevollers overgehouden. Zo lijkt het erop dat zij en DWTS-pro Keo Motsepe sinds kort een setje vormen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Deelname aan DWTS

Chrishell en Keo zijn officieel aan het daten”, zo liet een bron weten aan ET. Keo, die al verschillende keren in het dansprogramma te zien was, leerde Chrishell kennen toen ook zij dit jaar meedeed aan de ABC show.

Het is niet zo gek dat de twee elkaar tijdens hun deelname aan Dancing With the Stars goed leerden kennen. Zo danste Chrishell met Gleb Savchenko, de beste vriend van Keo.

Relatie

“Chrishell en Keo zijn beiden fantastisch en dachten: ‘Ik ben single, jij bent single. Laten we dit proberen’”, aldus de bron. De twee zouden volgens de bron officieel een relatie hebben.

Geruchten, zou je kunnen denken. Maar niemand minder dan Keo himself lijkt te bevestigen dat hij en de Selling Sunset-makelaar een relatie hebben. Zo deelde hij al verscheidene foto’s van hen tweeën op social media. “I will always make you smile”, schreef de 31-jarige in zijn story bij een foto van hem en een stralende Chrishell. If that ain’t love!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');