Om déze reden zou Zach nog een keer mee willen doen aan Temptation Island

Zach heeft hier een hele speciale reden voor.

Zach Avelo kreeg na zijn deelname aan Temptation Island bakken kritiek over zich heen. Zijn relatie overleefde het niet en hierom kon Zach rekenen op flink wat haatberichten op social media. Toch zou hij nog wel een keer mee willen doen aan het populaire realityprogramma.

Makkie

In gesprek met Grazia vertelt Zach dat hij het wel ziet zitten om opnieuw mee te doen aan Temptation: “Dat zou ik graag willen, al is het alleen al voor mijn eigen ego en eer.”

Zach is inmiddels dolgelukkig met zijn vriendin Noemi. Deze relatie is volgens de realityster zo steady dat hij het programma met gemak zou kunnen doorstaan. “Je zult zien dat ik dan met twee vingers in mijn neus Temptation zal halen.”

Over zijn vorige deelname is de realityster erg duidelijk. “De buitenwereld heeft een heel ander beeld van mij gekregen door hoe het gemonteerd was. En ik heb het zelf ook als een klotetijd ervaren door alles wat er gebeurde. Het was een soort gevangenis met luxe en verleidsters.”

Happily in love

Met zijn huidige relatie zit het dus wel goed. Noemi en Zach waren volgens de realityster al goed bevriend, maar kregen tijdens de lockdown een relatie. “Ik kende Noemi vanuit mijn vriendengroep, dus we waren al maatjes. We zijn samen in lockdown gegaan, omdat we het allebei niet fijn vonden om wisselende te partners hebben.”

“We hadden het gezellig met elkaar, dus we hadden zoiets van: waarom gaan we het niet samen proberen? Zo is het begonnen. Als je het aan mijn vriendin vraagt, zegt ze dat we zonder die lockdown nooit bij elkaar zouden zijn geweest.”

Bron: Grazia (Jill Waas) | Beeld: RTL

Laatste nieuws