doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Amber openhartig over grootste misvatting over haar

Love Islands Mattheüs doet boekje open over liefdesleven

Aha!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Mattheus

In de nieuwste vlog van Joan en Mert is te zien dat de love birds weer herenigd worden met een aantal Islanders. De vrienden zijn namelijk bij elkaar gekomen voor de videoclip van Giuliano. Ook Mattheüs is van de partij, en hij wordt meteen aan de tand gevoeld over zijn liefdesleven…

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Mini reünie

Joan en Mert reizen in hun nieuwste vlog af naar Limburg voor de shoot van Giuliano’s videoclip. Hier worden ze herenigd met Mattheüs, Eilish, Gianni, Koen, Imen en – uiteraard – Giuliano.

“Ik ben zo blij dat ik jou terugzie”, zegt Mattheüs enthousiast tegen Mert. Tijdens de hereniging praten de Islanders bij en blikken ze kort even terug op hun thuiskomst na Love Island. Enne, uiteraard wordt er ook bijgepraat over de liefde.

Hoop in de liefde

Mattheüs en Jaimy maakten onlangs bekend dat hun relatie op de klippen is gelopen. Mert is dan ook benieuwd of Mattheüs nog hoop heeft in de liefde. “Ik denk dat het beter is voor mij dat ik een tijdje single ben. Ik wil me focussen op mezelf; ik wil projecten waarmaken en hopelijk komt de liefde daarna.”

De Islander wil Mert nog wel even een shout-out geven. “Ik wil wel even zeggen: ik ben blij voor jou man; hoe leuk jij het met Joan hebt.”

Bekijk hieronder de hele vlog van Joan en Mert.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');