Ka-ching: zoveel verdient Mariah Carey vandaag de dag met All I Want For Christmas Is You

Dit bedrag is niet mis.

Je hebt 'm vast al een keer of honderd op de radio gehoord en tóch krijgen we er stiekem maar geen genoeg van. De kerstklassieker van Mariah Carey is nog steeds een grote favoriet tijdens de decembermaand. Maarre, hoeveel verdient Mariah eigenlijk aan haar grootste hit?

Kerstklassieker

Het is niet alleen voor ons a moment of joy als we het nummer All I Want For Christmas op de radio horen. Ook voor Mariah herself is het een plezier om keer op keer op de radio gedraaid te worden. De zangeres harkt er namelijk flink wat geld mee binnen. Iedere keer wanneer jij het lied in de auto meezingt, krijgt Miss Carey weer een paar dollars op haar bankrekening bijgeschreven, weet Daily Mail te vertellen.

Bonus

Volgens Daily Mail zou de zangeres elk jaar zo'n 445.000 euro cashen. En dan hebben we het alleen nog maar over het bedrag dat ze binnenharkt met radioplays en Spotify– en YouTube-streams.

De diva treedt namelijk nog ieder jaar op en haalt ook daar een aardige kerstbonus mee binnen. Mariah zou voor elk optreden gemiddeld zo'n 300.000 euro vragen. Ka-ching!

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws