Not so perfect: Kim Kardashian deelt chaotische familiefoto

De normaal zo perfecte foto’s van Kim maakten plaats voor een honest familiekiekje. 

Lees ook

Eén blik op de Instagrampagina van Kim Kardashian West zegt genoeg: die Kim weet wel hoe ze een perfect plaatje moet schieten. Maar dat het er ook in huize Kardashian West weleens anders aan toegaat, bewijst deze foto van de realityster.

Perfecte foto’s

Het is voor het eerst in tijden dat Kim een realistische foto op social media deelt, en eigenlijk is het ook niet zo gek dat haar foto’s altijd dichtbij perfectie komen. Kim heeft ongetwijfeld een visagist, stylist en fotograaf under her speed dial.

Toch gooide Kim het onlangs over een andere boeg. Zo deelde de Skims Solutionwear business lady een aantal dagen geleden een foto van haar chaotische, maar realistische gezinsleven.

2020

‘2020 as a photo’, zijn alle woorden die de socialite vuilmaakt aan de caption. Op de foto zien we, in tegenstelling tot de altijd perfecte kiekjes, een foto die minder scripted is. En voor Kardashian standards is-ie ook nog eens redelijk chaotisch.

Net zoals voor menig ander, verliep ook 2020 voor Kim anders dan gepland. Zo werd hubby Kanye West getroffen door corona en nam Kim de zorg voor haar man voor haar rekening. “'Het was zo eng en onbekend. Ik had mijn vier baby's en niemand anders in huis om te helpen”, vertelde Kim daar in oktober over aan Grazia. “Ik moest Kanye’s lakens verschonen met handschoenen en een gezichtsscherm en hem helpen uit bed de komen als hij zich niet lekker voelde, het was echt een enge tijd.”

Verjaardagsfeest

Ook bereikte Kim dit jaar de leeftijd van 40, wat ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij liet gaan. Ze nodigde vrienden en familie uit voor een feest op een privé-eiland, maar kreeg nog wel behoorlijk wat kritiek over zich heen. Instagramvolgers noemden de socialite en haar gasten hypocriet, omdat ze geen afstand van elkaar hielden.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook