Zien: Imanuelle Grives deelt shocking trailer van nieuwe boek

De trailer van het boek belooft veel goeds.

Imanuelle Grives werd in juli 2019 aangehouden op Tomorrowland met een 'enorme hoeveelheid drugs' en werd vervolgens veroordeeld tot twee jaar cel. De actrice heeft nu een boek geschreven over deze bizarre periode. Enne, de boektrailer belooft al veel goeds.

“In huilen uitgebarsten”

Imanuelle werd veroordeeld tot twee jaar cel, waarvan één voorwaardelijk. De actrice zat uiteindelijk twee maanden in hechtenis. Onlangs vertelde ze in Beau Monde over deze periode. Zo deelde ze dat de gevangenis waarin zij verbleef een heftige reputatie heeft, echter viel dit in de praktijk gelukkig mee.

“Er waren bij mij geen knokpartijen. Als iemand boos was op een ander, hoorde je hoogstens een ‘Ik zie haar echt niet graag', met een Vlaams accent.” Toch heeft de actrice het zeker niet makkelijk gehad. “Maar natuurlijk ben ik ook in huilen uitgebarsten en heb ik nachtmerries gehad.”

Boektrailer

Vanwege deze shocking ervaring heeft Imanuelle ervoor gekozen haar verhaal te delen in een boek. RTL Boulevard mocht alvast een aantal beelden van de boektrailer delen. En bereid je voor: de beelden zien er behoorlijk heftig uit.

Zo zien we Imanuelle als klein meisje in een rechtszaal zitten, lijkt ze zichzelf in het uitgaansleven te verliezen en barst ze in huilen uit in de gevangenis. Het boek Imanuelle Mijn Vechtershart, ligt nu in de winkels. De trailer is in elk geval al veelbelovend – en er mag wat ons betreft ook wel een film uitgebracht worden.

Je bekijkt de eerste beelden van de boektrailer *HIER*.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws