doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zo ziet Taylor Momsen uit Gossip Girl er nu uit 

Little J is not so little anymore.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Taylor Momsen

We maken ons momenteel op voor de reboot van Gossip Girl, maar dat betekent echt niet dat we de klassieke versie al vergeten zijn. En ook Little J heeft een speciaal plekje in ons seriehart. Benieuwd hoe actrice Taylor Momsen er nu uitziet? We’ll show you!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Jenny Humphrey

We kennen Taylor eigenlijk niet anders dan Jenny Humphrey in de serie Gossip Girl. In tegenstelling tot haar on script broer Dan Humphrey, gespeeld door Penn Badgley, was Taylor niet in elke aflevering van de serie te zien. Ze verliet de serie middenin het vierde seizoen – en maakte nog één appearance in de allerlaatste aflevering van de serie – om zich te focussen op haar band The Pretty Reckless.

De transitie van actrice naar rocker ging Taylor goed af. Met haar band scoorde ze verscheidene nummer één hits en daarmee werd The Pretty Reckless de eerste band met een vrouwelijke frontman met vijf nummer één single-notities. Leuk feitje: de nummers Kill Me en de hit Make Me Wanna Die waren ook in afleveringen van Gossip Girl te horen.

Cindy Lou Who 

Na Gossip Girl kuste Taylor haar werkzaamheden als actrice volledig vaarwel – op een rolletje in Fergie’s videoclip Love (La La) na. En hoewel velen de actrice alleen maar herkennen als Jenny, maakte ze op jonge leeftijd al furore als Cindy Lou Who in Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas. Taylor was nog maar zeven jaar oud toen ze de Whoville-inwoonster vertolkte. Ze speelde daarna nog wat kleine rollen in verscheidene films en op veertienjarige leeftijd bemachtigde ze uiteindelijk de rol van Little J in Gossip Girl.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');