doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Trend du moment: opvallende kragen 

To collar or not to collar, that’s the question. 
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
opvallende kragen

Nu we en masse thuiswerken hijsen we ons met liefde in de meest comfy outfits. De ietwat oncomfortabele blouses laten we maar voor wat het is. Toch wordt het hoogtijd weer eens te investeren in een formidabele blouse met dito kraag. De opvallende kraag maakt namelijk een comeback.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Kragen

Een simpele blouse met een opvallende kraag kan er al snel voor zorgen dat je eerder nog saaie outfit wat avontuurlijker en more fashionable oogt. En ook boven die casual spijkerbroek kan een opvallende kraag je outfit naar een hoger niveau tillen.

Tijdens de lockdown ziet natuurlijk niet iedereen het zitten om met een strakke kraag rondom de hals aan het werk te gaan, maar ook dat is niet eens altijd nodig. Zo zijn het ook de losse en wijdere kragen die in opmars zijn.

Soorten

Nu is het heus niet nodig om alleen maar blouses te dragen. Je kunt kragen tegenwoordig ook los verkrijgen en zo een outfit helemaal afmaken. Of wat dacht je van jasjes met fabulous kragen? Ook is het niet altijd nodig om de kragen te strijken, want ook de ruffled collar is dit seizoen in trek. Enne, wat dacht je van wollen kragen?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');