Hebben: deze jas houdt je hamburgers warm

Dé musthave voor iedere hamburger-liefhebber.

Lees ook

Soms ontdek je van die dingen waarvan je niet wist dat je ze eigenlijk echt nodig had. The Burger Jacket is er daar een van. Deze jas is namelijk speciaal ontworpen om er hamburgers in warm te houden. Sounds like a dream, right?

Jas

En nee, je bent niet aan het dromen. The Burger Jacket is bedacht door drie mannen, namelijk Henk, Joost en Chris. Het idee voor de jas begon als een grap, maar liep al gauw uit de hand. “Het is vrijdagavond en je hebt een aantal drankjes gedronken in de bar. Het is tijd om naar huis te gaan en je hebt honger, dus je koopt een aantal burgers voor jezelf”, staat er op de website van de jas.

Idee

“Maar op het moment dat je thuis bent, zijn de burgers koud… Een groot probleem dat verholpen moet worden, dus wij – drie vrienden – met weinig verstand van de kledingindustrie, besloten een oplossing te bedenken. Hoe moeilijk kan het zijn om een jas te ontwerpen die zowel jou als je burgers warm houdt?”

De drie mannen besloten om hun idee werkelijkheid te laten worden. The Burger Jacket is een musthave voor iedere burgerliefhebber. Zo zou de jas zelfs bij temperaturen van -25 nog burgers warmhouden. Je kunt kiezen uit een rode, groene of een zwarte. Voor maar liefst 445 euro heb je er eentje. Cadeautip?

Bron: Girlscene | Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook