Balenciaga komt met schoen die je niet kunt dragen

De schoenen zijn ondraagbaar.

Balenciaga weet zichzelf elke keer weer te overtreffen met nieuwe, opvallende ontwerpen. Ook het nieuwste schoenenontwerp is er eentje waar nog lang over nagepraat zal worden.

Ondraagbaar

Wie dacht dat de tenenschoen het opvallendste ontwerp van het luxe modemerk dit jaar ging zijn, heeft het mis. Balenciaga komt nu namelijk met een sneaker, die ondraagbaar is. Jep, that's right, je kunt deze sneaker dus niet aan je voet dragen.

Decoratie

'Uhm, maar waarom zou ik 'm dan kopen?', horen we je al denken. Nou, de sneaker is onderdeel van de 'Objects'-lijn van het modehuis, en is bedoeld om je interieur wat op te vrolijken. De schoen, die volledig van messing sculptuur is gemaakt, dient dus slechts als decoratie.

Het sculptuur is gebaseerd op de bekende Track.2-sneaker, die in 2019 uitkwam en komt in maat 41. Echter raadt het merk je niet aan om de schoen aan te passen, want de sneaker weegt maar liefst 2.5 kilo. Wie de schoen toch graag in huis zou willen hebben, moet daar zo'n 5000 euro voor neerleggen. Cadeautje voor onder de kerstboom misschien? Ha!

Het nieuwe ontwerp

Bron: Linda | Beeld: Brunopress, Balenciaga

Laatste nieuws