Zijn deze twee Love Islanders nu aan het daten?

De twee flirten erop los via Instagram.

Lees ook

Love Islands Fabiënne verliet de villa dan misschien zonder een man aan haar zijde, maar lijkt eenmaal terug in Nederland alsnog een Love Islander aan de haak te hebben geslagen. Love is in the air!

Hints

Fabiënne liet eerder in Bedroom Secrets al doorschemeren een oogje op iemand te hebben, maar wie dat precies is wilde ze niet verklappen. Echter denken fans te weten wie de gelukkige is, want het zou gaan om niemand minder dan Islander Koen!

Foto

Volgens Cosmopolitan zijn de twee subtiele hints aan het droppen dat ze met elkaar aan het daten zijn. De realitysterren flirten er op Instagram namelijk flink op los. Het begon bij een post van Koen. Hij staat samen met Fabiënne op de foto en in de caption staat: “Herkoppeling?”.

Fans begonnen massaal te speculeren na deze post en in de reacties klinken dan ook verwarrende reacties. “Gaan zij er nu weer met elkaar vandoor?” en “Wat is dit?”.

Imen

In eerste instantie dacht men dat Koen en Imen een stel waren, maar toen Imen een foto plaatste met Koen, schreef Fabiënne in de reacties: “Wij zijn sisterwives. Hij gaat namelijk ook met mij.” Uhm… of dit een grapje is van Fab is niet helemaal duidelijk.

Koen lijkt er in ieder geval wel de grap van in te zien. Hij plaatst een foto met de tekst: “Naar wie lach ik zo gelukkig? Imen of Fabiënne?” We gaan hier ongetwijfeld meer over horen. Juicy!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook