Zac Efron en vriendin na vijf maanden uit elkaar

Bronnen melden dat de twee een punt achter hun relatie hebben gezet.

Zac Efron laat al jaren heel wat vrouwenharten op hol slaan met zijn knappe looks. Ook al zijn de High School Musical dagen voorbij, de acteur is nog altijd super sexy. We hebben goed nieuws voor iedereen die nog altijd een stiekeme crush op de Baywatch-ster heeft, want hij zou namelijk weer single zijn.

Daten

Jep, that's right. Zac en zijn vriendin Vanessa Valladares zouden na vijf maanden een punt achter hun relatie gezet hebben. Dat vertellen ingewijden aan The Sun.

Vrienden van het koppel melden dat 'het lot niet aan hun kant stond'. Zac zou Vanessa ontmoet hebben kort voordat hij begin dit jaar naar Australië verhuisde. Het topmodel zou vervolgens al gauw bij Zac zijn ingetrokken en het stel was zelfs van plan om samen een huis te kopen.

Afstand

Echter hebben de twee toch besloten om uit elkaar te gaan. Afstand zou roet in het eten hebben gegooid voor de twee. Zac moest vanwege filmopnames naar een andere stad verhuizen en kon Vanessa niet vaak genoeg bezoeken vanwege het coronavirus.

“Het werk van Zac en de afgedwongen afstand hebben echt zijn tol geëist”, aldus de bron. “Het lijkt erop dat hun relatie meer op een holiday romance leek dan ze wilden toegeven.”

Bron: HLN, RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws