Dit eet Kourtney Kardashian op een dag

En dat is meer dan je misschien denkt.

Lees ook

De Kardashians staan natuurlijk stuk voor stuk bekend om hun glamourous leven en hun perfecte lichamen. Die ranke figuurtjes komen hen niet zomaar aanwaaien. Daar moeten ze flink wat voor doen en laten. Eerder namen wij het eetdagboek van Khloé al onder de loep, maar nu is het de beurt aan haar oudere zus Kourtney.

Begin van de dag

De socialite start de dag met een collageentablet. Daarna wacht ze twintig minuten en dan neemt ze een glas water waar ze een eetlepel appelciderazijn aan toevoegt. Vervolgens eet ze een zelfgemaakte avocadopudding. Deze snack maakt ze van 1 avocado, 1 eetlepel suiker, 120 milliliter volle melk en 1 eetlepel honing. Blend alles in de blender en de pudding is klaar om te eten.

Dit is echter nog niet Kourtneys echte ontbijt. Voordat ze dat eet, gaat ze vaak nog trainen. “Ik sport vijf tot zes keer per week in de ochtend”, liet ze eerder op haar app weten. “Na het trainen eet ik meestal een kom havermout. Ik voeg daar nog extra fruit, diverse zaden en een beetje honing aan toe.” Een flink ochtendprogramma dus!

Lunch en snack

Als lunch neemt de KUWTKster bijna altijd een goed vullende salade. “Ik voeg er altijd nog eiwitten aan toe, zoals kip of zalm.” Kourtney probeert haar lunch altijd zelf te maken en voegt daar haar eigen balsamico- of gemberdressing aan toe.

Later op de middag eet de oudste Kardashian-zus vaak wat verse groenten met avocado en hummus. Ook eet ze daar wat amandelen en een beetje fruit bij. Na de lunch drinkt ze ook altijd groene thee. Voor het avondeten neemt ze opnieuw een glas water met appelciderazijn.

Avondeten

Ook Kourtneys dinner is hartstikke gezond, maar simpel. “Ik ben dol op verse soepen”, vertelt ze. Zo maakt ze regelmatig asperge- of zoete aardappelsoep. Daar eet ze nog een kalkoenchili bij. “Ik probeer elke zondag een soep te maken en chili.” Ze maakt extra grote porties, waarvan ze een deel bewaart in de koelkast. Als ze het doordeweeks druk heeft, kan ze de soep of chili makkelijk opwarmen.

Na het eten hoort natuurlijk een toetje, zo vindt ook Kourtney. Daarom eet ze na haar soepje regelmatig een een matcha-chiazaadpudding. Hoewel ze goed let op wat ze eet, gunt ze zichzelf heus weleens wat lekkers. “Het is belangrijk om ook af en toe te eten wat je wil, vooral als het het waard is. Je moet natuurlijk ook je leven leven!”

Voor iedereen anders

Zie jij het lichaam van Kourtney wel zitten en ben je van plan om je eetschema helemaal om te gooien? Houd dan wel in je achterhoofd dat elk lichaam anders is en dit dieet niet voor iedereen werkt. Luister daarom altijd goed naar je eigen lichaam. Maar het kan natuurlijk geen kwaad om een aantal van deze heerlijke recepten eens te proberen!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook